Søg

Find haverobotter til 0-499 m2

FIND ROBOTPLÆNEKLIPPER TIL LILLE HAVE

I denne kategori finder du robotplæneklippere, der passer til mindre haver og græsarealer på op til 500 m2. Er du indehaver af en mindre have, så har vi et spændende udvalg, der passer perfekt til formålet. Med en robotplæneklipper til en lille have, får du nyslået græs hele sommeren, uden du skal røre en finger.

LILLE HAVE, MEN ANDRE FAKTORER

Selvom haven eller plænen ikke nødvendigvis er den største, kan der stadigvæk godt være arbejdsopgaver, der stiller krav til robotplæneklipperen.

Det kan bl.a. være, at din have har blomsterbede, et drivhus eller svært fremkommelige steder. Det er blot et lille udpluk af faktorer, der skal tænkes ind i valget af robotplæneklipper da det stiller krav til mekanikken. Ligeledes er nogle haver også liggende på skråninger, som kræver en større motorkraft og manøvredygtighed før du kan få flotte resultater.
Vi besvarer hellere end gerne på dine spørgsmål ifm. Robotter.

FIND DEN RETTE ROBOTPLÆNEKLIPPER

Det giver rigtig god mening at tænke størrelsen på din have ind, når du skal finde den rette robotplæneklipper til en lille have. Der vil ofte være penge at spare, idet en robotplæneklipper der skal dække et større arealer, ofte vil være dyrere, da der stilles højere krav til batteriet og motorkraften.

Opmål derfor din have og find ud af hvor mange m2, robotplæneklipperen i virkeligheden skal kunne håndtere. En god idé vil være, at finde en robotplæneklipper der som minimum kan håndtere dit areal – og gerne en smule over. Så er du nemlig sikker på, at batteriet rækker til hele haven.