Plæneklippere

FIND PLÆNEKLIPPERE HOS NØRHALD HAVE-PARK

Få plænen til at stå flot og helt skarp igen. Hos Nørhald Have-Park udstyrer vi dig med det rette værktøj, så du kan sætte gang i arbejdet.

PLÆNEKLIPPERE, BATTERI ELLER BENZIN

Plæneklippere findes i mange forskellige afskygninger og med hver deres unikke egenskaber. Hos Nørhald Have-Park har du også valget mellem, plæneklippere med batteri som drivkraft eller plæneklippere med benzin. Valget er op til dig. De har hver i sær forskellige fordele, som passer på forskellige behov og græsplæner.

Ønsker du en støjfri græsklipning samtidig med, at du ikke påvirker miljøet negativt? Så skal du tage et nærmere kig på vores batteriplæneklippere. Dig og dine naboer vil hurtigt komme til, at holde af den lydløse klippeoplevelse. Med en benzindrevet plæneklipper for du stor effekt og kraft til at komme helt i mål med dagens havearbejde.

SERVICE AF PLÆNEKLIPPERE

Hos Nørhold Have-Park guider vi dig hellere end gerne igennem valget af din nye plæneklipper. Vi ved, at der er mange forskellige specifikationer og behov man skal være opmærksom når man skal vælge sin nye plæneklipper. Vi har mange års erfaring og ekspertise, så du er sikker på at vælge rigtig, første gang.

Vores plæneklippere er udvalgt med kvalitet for øje, og du skal derfor forvente en plæneklipper, der kan bistå dig i havearbejdet i mange år frem.

Skulle du opleve udfordringer med din plæneklipper, har vi en serviceafdeling, som minutiøs fejlsøger dit redskab.