Søg

Batteri traktorer

FIND BATTERIDREVET HAVETRAKTOR

Er du på udkig efter en traktor der kører på batteri, så er du kommet til det helt rette sted. Batteritraktorer har aldrig været mere populære. Og det forstår man godt. Med gode priser og rig i udstyr finder du helt sikkert også en der passer til dig.

TRAKTOR PÅ BATTERI

Aldrig har havemaskiner, der kører på batteri, været mere populære. Med en batteridrevet havetraktor får du både en støjsvag oplevelse og en effektiv arbejdstid. Og du behøver ikke være nervøs for, om en traktor på batteri kan klare selv de mere krævende opgaver. Du finder nemlig en rigtig kraftfuld ydeevne, som får haven og større arealer til at stå flot og præsentabelt igen.
Med en havetraktor på batteri kan du nyde roen, alt i mens du klarer dagens opgaver. Du vil hurtigt sætte pris på den støjsvage oplevelse. Det er ikke længere umuligt, at komme i nærheden af havetraktorer på batteri. Med favorable priser er du et skridt tættere på en støjfri oplevelse.

INDSTILLINGSMULIGHEDER OG KOMFORT

Med et kraftfuldt batteri, kan du nå vidt omkring i haven. Der er en stor rækkevidde, som giver dig mulighed for, at håndtere mange m2, så du ikke skal oplade halvvejs igennem arbejdsdagen.

Udover de mange fordele ved at benytte batteri som drivkraft, så kommer havetraktorerne også med mange funktionelle egenskaber, som blot gør havearbejdet ende mere komfortabel. Det er bl.a. kendetegnet ved en rigtig god komfort, så du kan holde til en længere arbejdsdag i haven. Men det er ligeledes også med en masse forskellige indstillingsmuligheder, der gør dig i stand til, at opnå lige præcis de resultater du gerne vil have.