kædesave

KÆDESAVE MED STOR KAPACITET OG EFFEKT

Kædesave er et nødvendigt redskab til de mere genstridige haver og parker. Med en kædesav er selv de store og krævende arbejdsopgaver klar til at blive håndteret. Du får unikke indstillinger og noget af markedets bedste udstyr.

KOM I MÅL MED HAVEARBEJDET

Uanset om det er træer eller større beplantninger du har set dig sur på, og dermed skal fjernes, så er en kædesav den foretrukne maskine for at komme i mål med projektet. En kædesav giver dig rigtig mange muligheder for at få haven til at stå som du gerne vil have det. Ingen opgave er næsten for stor til, at kunne gå i gang.

Kraftfulde benzin motor giver dig i hvert fald alle forudsætninger for at klare have-projektet med lethed. Der er således tale om slagkraftige og robuste kædesave. Med god komfort, er det ligeledes en behagelig oplevelse at betjene vores forskellige save.

KÆDESAV ELLER MULTITOOL

Vi har både de traditionelle kædesave, som de fleste af os kender. Vi har dog også udstyret vores sortiment med flere innovative multi-tools. Ved vores multi-tools medfølger et kædesavs aggregat, som nemt kan udskiftes med hækkeklippe-aggregatet. Så kan du få styr på den store og utæmmede hæk eller busk.

Multi-toolet har altså mange forskellige funktioner, og så kører det endda på batteri.
Det er derfor slut med en larmende arbejdsoplevelse, når multi-toolet gør sit arbejde og er i brug.