Søg

Se vores udvalg af Hækkeklippere

HÆKKEKLIPPERE HOS NØRHALD HAVE-PARK

Få styr på hækken med en af vores brugervenlige hækkeklippere. Selv de mere genstridige og besværlige hække, kommer til kort når vores hækkeklippere folder sig ud. Vi har udvalgte en række forskellige hækkeklippere, som hver i sær, har forskellige ydeevne og indstillinger.

TELESKOP HÆKKEKLIPPER

Leder du efter den helt rette teleskop hækkeklipper, så er vi flere forskellige bud. En teleskop hækkeklipper giver dig mulighed for, at nå højeste og mere svært fremkomne områder af hækken. Det gør arbejdet, både meget lettere, men også langt mere sikkert, da du står solidt på jorden.

Der er dog ikke blot tale om en teleskop hækkeklipper. Det er i virkeligheden et multi-tool, der gør dig i stand til, at udskifte klippe-aggregatet til en sav klinge. På denne måde, kan du også beskære de tykke grene og mindre træer.

BATTERI HÆKKEKLIPPER

Velkommen til en støjfri klippeoplevelse. Med vores batteridrevne hækkeklippere, er du nu helt fri for ledninger og benzin. Så foruden det lave støjniveau, er det også et mere skånsomt valg til miljøet.

Hos Nørhald Have-Park har vi også hækkeklippere, hvor drivkraften er benzin. Den nyeste teknologi gør, at brændstof økonomien er rigtig god, og udledningen er langt mere sparsomt. Til glæde for planeten.

Vores benzin drevne hækkeklippere er desuden udstyret med slagkraftige motorer, der giver dig alle de nødvendige kræfter.