Søg

Buskrydere

FIND DIN NYE BUSKRYDDER HER

Med en buskrydder som fast bestanddel af dit værkstøjssortiment, vil du opleve et mere behagelig havearbejde og desuden sparer en masse tid. Vores buskryddere kører på batteri så du kan få en støjsvag og forureningsfri oplevelse.

BUSKRYDDER PÅ BATTERI

Med en buskrydder med batteri som drivkraft, skal du ikke være nervøs for, om du har nok kræfter til alle arbejdsopgaverne. De er nemlig udstyret med kraftfulde batterier, som giver dig en lang arbejdstid inden de skal oplades igen. De kraftfulde batterier sørger desuden for, at alle tænkelige områder af haven, bliver håndtere uden større besvær.

Batterier kan enten tilkøbes til buskrydderen eller kan tilkøbes separat. Med to batterier er du sikret altid, at have nok energi til hele dagen. Det ene batteri kan således oplades, mens det andet er i brug.

BLIV KLAR TIL HAVEARBEJDET

En buskrydder er ikke bare en buskrydder. Du finder utrolig mange indstillingsmuligheder, som giver dig resultater, som du havde forestillet dig de skulle være. Ved flere af redskaberne er det muligt, at indstille selen så den passer perfekt til vedkommende der skal håndtere buskrydderen. Styret er desuden også justerbart, så du vil opnå en maksimal komfort når du betjener den. Det gør at du kan arbejde i haven i længere tid af gangen.

Tag et kig på de forskellige produkter, hvor du kan læse om alle de forskellige indstillingsmuligheder.