Zero-turn

FULD MANØVREFRIHED MED ZERO-TURN

Zero-Turn giver dig den helt optimale manøvrefrihed. Du kan nemlig dreje 360 grader rundt om dig selv, så du let og ubesværet kan køre rundt i haver og andre græsarealer.

PROFESSIONEL MASKINER MED ZERO-TURN

Du vil hurtig opleve fordelene med en havetraktor Zero-Turn. En af de mest efterspurgte og eftertragtede funktioner ved en havetraktor, er en stor mobilitet og manøvrefrihed. Netop derfor er en havetraktor Zero-Turn så populær. Du kan nemlig dreje 360 grader rundt. Det gør nemlig græsslåningen meget nemmere og meget mere effektiv, da du ikke skal bruge lang tid på, at vende og bakke tilbage.

En Zero-Turn havetraktor ses oftest i professionelle sammenhænge, f.eks. klipning på boldbaner eller i parker. Der er både modeller hvor Zero-Turn betjenes med to håndtag, men vi har også modeller med rat.

INDSTIL SOM DU ØNSKER

Udover at være ekstrem manøvredygtig, er vores Zero-Turn havetraktorer også fyldt med indstillingsmuligheder. Så får du det, præcis som du vil have det. Der kan bl.a. vælges helt op til 16 forskellige indstillingsmuligheder i klippehøjden. Desuden er klippebredden op til 122 cm. Med andre ord bliver græsset hurtigt og effektivt slået, så plænen kan stå skarpt igen.

Havetraktor med Zero-Turn er robuste og holdbare, så du vil få glæde af den i mange, mange år frem.