Søg

Find haverobotter til +2000 m2

ROBOTPLÆNEKLIPPER HOS NØRHALD HAVE-PARK

Er du i besiddelse af en have med et stort areal, herunder større end 2000 m2, så stiller det nogle særlige krav til dit valg af robotplæneklipper. Vi har samlet en række robotplæneklippere, der sikrer dig eminent resultater og samtidig god viden i nedenstående tekst.

STORE AREALER KRÆVER MERE

Med en robotplæneklipper til store arealer, er du sikret at robotten dækker hele haven, og ikke lader nogle områder af haven, stå uplejet hen. Des større areal robotplæneklipperen skal dække, jo kraftigere skal batteristyrken være. Der skulle jo gerne være kraft nok til, at nå hele vejen rundt.

Du vil hurtigt komme til, at sætte pris på din robotplæneklipper. Særligt når du er i besiddelse af en stor have. Der er hurtigt mange timer sparet, som du passende kan bruge til at nyde din have og slappe af. Vi har nøje udvalgt robotplæneklippere til store arealer, som har en uovertruffen kvalitet og er særlige robuste, så de holder i mange år frem.

FIND DEN RETTE ROBOTPLÆNEKLIPPER

I Danmark elsker vi at benytte vores haver aktivt, og de prydes derfor måske af blomsterbede eller plads til leg, f.eks. i form af gyngestativer eller sandkasser. Faktorer som disse, stiller også krav til din robotplæneklippers kunnen, og du skal derfor, foruden at tænke på arealet af haven, også vurdere robottens manøvredygtighed og tekniske specifikationer.

Er din have tilmed på en skråning eller har du flere svært fremkommelige områder i haven, bør du også have øje for dette. Heldigvis er mange robotplæneklippere særligt agile og manøvredygtige. Det giver hele haven et flot og præsentabelt udtryk.