Søg

Græstrimmere

LÆS MERE OM GRÆSTRIMMERE

Overvejer du, at investere i en ny græstrimmere, så giver vi dig hellere end gerne råd og informationer med på vejen, inden du træffer beslutningen om, hvilken græstrimmere du vil have. Græstrimmere kommer nemlig med utrolig mange forskellige indstillings- og anvendelsesmuligheder, så det kan nogle gange kan virke uoverskueligt, hvad der passer bedst til dit behov.

GRÆSTRIMMER MED BATTERI

Flere og flere græstrimmere udvikles i dag med batteri, og vi har også flere forskellige modeller på lager hos Nørhald Have-Park. Deres store popularitet sker som følge af de kraftfulde batterier, som giver dig stor effekt og ydeevne. Desuden kommer du ikke til at arbejde i larm, da græstrimmere med batteri, er utrolig støjsvag.

Du kan enten købe din nye græstrimmer med eller uden batteri. Batterier sælges også separat. Et godt råd, er, at have to batteri således, hvis det ene løber tør for strøm, vil du kunne bruge dit andet batteri, der har opladet imens.

RÅD OG VEJLEDNING

Hvis god komfort er særligt vigtig for dig, kan det anbefales at kigge efter en af vores græstrimmere med dobbeltstyr. En græstrimmer med et dobbeltstyr giver dig en udsøgt komfort, samtidig med du opnår fuld kontrol og har en rigtig god balance. Der er således også en sele, som gør at den kan indstilles til hvilken som helst bruger af redskabet.

En græstrimmer med enkelt styr gør det nemmere, at nå de fjerneste afkroge af haven, samtidig med du let og ubesværet, kan navigere uden om forhindringer.