Se vores udvalg af Løvblæsere

LØVSUGER PÅ BATTERI

Få en flot og præsentabel med en løvsuger på batteri. Med stor effekt og ydeevne, bliver blade og andre effekt hurtigt ryddet af vejen. En løvsuger er det perfekt redskab til at fuldende havens flotte udtryk.

FÅ HAVEN I TOP TOP STAND

Vi kender det alle sammen. Blade jævnt fordelt over græsset, der gør, at haven ikke kommer til sin fulde ret. Svaret på udfordringen er en løvblæser/-suger.

Det allersidste touch er muligvis også det vigtigste. Og så behøver det faktisk ikke kræve det helt store. Med mange smarte funktioner og indstillinger, bliver det hurtigt en smal sag, at få alt løvet væk. Desuden er komfort tænkt ind under udvikling af designet. Det betyder, at selv store arealer og plæner, godt kan håndteres uden man slider på kroppen.

LØVSUGER OG -BLÆSER | TO FUNKTIONER

Funktionerne i redskabet er ikke begrænset til en enkelt funktion. Du kan nemlig helt selv bestemme, om du ønsker at løvet skal blæses væk, f.eks. til en bunke som du kan opsamle efterfølgende, eller blæse det ind under hække eller træer.

Du kan dog også gøre brug af suge funktion. Det gøres nemt ved at justere på håndtaget. Løvet der suges op i beholderen, finskæres hvorefter det bliver fordelt rundt i din plæne. Faktisk medvirker det til naturlig gødning af din have, hvorfor græsset blot vil stå endnu flottere efterfølgende.