Søg

Riders

HAVETRAKTOR RIDER

En havetraktor Rider giver dig uanede muligheder når storegræsarealer skal holdes i skak. Det er den helt rigtige og optimale maskine for dig, der der ikke vil gå ned på udstyr og funktionalitet.

MANØVREDYGTIG OG FUNKTIONEL

Har du større arealer, som skal passes og plejes, så forstår vi godt, at du tager et nærmere kig på en havetraktor rider. Det gælder i ligeså høj grad også, til professionelle fagfolk, som kun ønsker de meste optimale og effektive forhold.

Du vil med en havetraktor rider, opnå stor fleksibilitet da deres frontmonterede klippeaggregat giver mange muligheder for græsslåning. Det gælder også hvis der er flere forskellige forhindringer på plænen, f.eks. blomsterbede, hække, mure eller plankeværker. Rideren gør dig nemlig i stand til, at nå selv de fjerneste afkroge og de mere ufremkommelige dele af plænen.

RIDERS – DET OPLAGTE VALG

Går du op i brugervenlighed og mange indstillingsmuligheder, så vil en rider havetraktor være en kærkommen mulighed. Udstyret med knæk styring, kører du let og ubesværet rundt mellem haven eller parkens forhindringer.

Hos Nørhald Have-Park har vi udvalgt riders til ethvert formål og behov. Skal du navigere i vådt og ujævnt terræn, så tag et kig på nogle af vores 4-hjulstrukne havetraktor riders. Ingen plæne er genstridig nok, til at disse ikke kan få styr på plænen igen.

Riders bliver blot mere og mere populære, og det forstår vi godt!