1500-1999 m2 | Robotplæneklipper

ROBOTPLÆNEKLIPPER 1500 M2

Find robotplæneklippere, der er ideelle til arealer fra 1500 – 1999 m2, og som er udstyret med markedets nyeste teknologi. Med en af vores robotplæneklippere, kan du slå benene op, nyde haven og blive fri for at skulle slå græsset selv.

STORE AREALER KRÆVER MERE

Med en robotplæneklipper der kan håndtere plæner fra 1500-1999 m2, kan selv de største arealer komme til kort, og igen stå flot og præsentabel. Med en have i størrelsesorden 1500-1999 m2 er der tale om en større have, og du bør derfor være opmærksom på, at batteriet og robotplæneklipperens funktioner, svarer til dine krav og behov.

Opmål din have og få et overblik over, hvor stort et areal robotplæneklipperen skal kunne håndtere. Overvej desuden en plæneklipper, som minimum kan dække hele området, og gerne lidt til. Så undgår du nemlig, at robotplæneklipperen løber tør for strøm og bliver nød til at oplade igen, for at tage resten af plænen.

FIND DEN RETTE ROBOTPLÆNEKLIPPER

Med en af vores robotplæneklippere er du sikret gode og pålidelige resultater – og så i mange år frem. Kvaliteten er et stort fokuspunkt, og vi har derfor nøje udvalgt robotplæneklippere, der er holdbare og robuste, så du kan få glæde af dem i mange år frem.

Du finder også forskellige specifikationer og anvendelsesmuligheder på vores produkter, så der er en der passer til ethvert behov.

Skulle uheldet være ude, og din plæneklipper på det ene eller anden måde er blevet ukampdygtig, så servicere og reparere vi også robotplæneklippere. Vores lange erfaring og ekspertise giver os de bedste forudsætninger for, at gøre din robotplæneklipper køreklar igen.