Søg

Robotter

FIND DIN NYE ROBOTPLÆNEKLIPPER

Er du på udkig efter en ny robotplæneklipper, så er du kommet til det rette sted. Vi har samlet vores robotplæneklippere på denne side, hvor du kan gå på opdagelse i robotternes forskellige egenskaber og kompetencer. Med en robotplæneklipper slipper du for klippearbejdet, og kan i stedet, slappe af og nyde synet af din nyklippede græsplæne.

VÆLG UD FRA GRÆSPLÆNENS STØRRELSE

At udvælge og beslutte sig for, hvilken robotplæneklipper man skal købe, kan være svært. Der er nemlig mange forskellige faktorer man skal have for øje, så man finder dén robotplæneklipper, der passer bedst til ens behov.

I første omgang, så find ud af og præciser, hvor mange m2 din have er, og hvor mange m2 robotten i virkeligheden skal kunne håndtere.

Vores erfaring siger os, at det hurtigt kan blive frustrerende, hvis din have er langt større end robotplæneklipperens ydeevne. Det betyder, at den skal tilbage til ladestationen og have genopladt batterierne før den kan genoptage arbejdet. Investere du i en robotplæneklipper, som har en meget større rækkevidde, end hvad der reelt set er behov for, kunne du måske have klaret dig med mindre.

Vi anbefaler at finde en robotplæneklipper, der har en rækkevidde, en smule større end din græsplænes areal.

FORSKELLIGE ROBOTPLÆNEKLIPPERE

For at finde en robotplæneklipper, der passer til din haves størrelse, har vi inddelt det i overskuelige kategorier. Har du f.eks. behov for en robotplæneklipper til store arealer, eller anderledes, en robotplæneklipper til lille have, så har vi samlet alt det bedste til dig.

Du finder også robotplæneklippere i m2-intervaller af: 500-999 m2, 1000-1499 m2 og 1500-1999 m2. På denne måde har du overblikket til, at gå i dybden med robotplæneklippere, der passer bedst til din have.

Det er dog langtfra kun havens størrelse du skal have for øje, når din nye robot skal udvælges. Er din have f.eks. placeret på en skråning eller har du mange områder, som robotplæneklipperen skal navigere rundt om, så stiller det også en række særlige krav.

Du kan læse meget mere om de forskellige robotters specifikationer under selve produkterne. Har du spørgsmål så kontakt os hellere end gerne. Vi sidder klar med gode råd og vejledning.