Søg

Havetraktorer

FIND DIN HAVETRAKTOR HOS NØRHALD HAVE-PARK

Er du på udkig efter en ny havetraktor, er du kommet til det helt rette sted. Vi har flere forskellige havetraktorer, som kommer med hver deres unikke design og funktioner. Læs mere om vores havetraktorer og hvad du med fordel kan være opmærksom på i udvælgelse af ny havetraktor.

KOMFORTABEL HAVEARBEJDE

Sæt dig til rette i det komfortable sæde, og påbegynd græsslåning. Med en havetraktor kan du hurtigt og nemt få styr på havens vildskab, så plænen står flot og snorlige. Den brede klippelængde på vores havetraktorer gør dig i stand til at håndtere store områder på kort tid.

Flere af havetraktorerne er enten udstyret med opsamler eller BioClip. Med BioClip finskæres græsset, hvorefter det finfordeles over din plæne som naturlig gødning. En rigtig praktisk og miljørigtig funktion, som har vundet større og større indpas på markedet.

Med en havetraktor har du de bedste forudsætninger for at skabe flotte resultater på kort tid.

HAVETRAKTORER – MANGE MULIGHEDER

Selv større og genstride arbejdsopgaver, gør havetraktorerne dig i stand til at håndtere. Hos Nørhald Have-Park har vi et rigtig stort udvalg af havetraktorer i forskellige afskygninger. Det gælder bl.a. også Zero-turn, Riders og havetraktorer der kører på batteri. Med andre ord, er der altså mange forskellige valgmuligheder, og i mange forskellige prisklasser.

Tag et kig på de forskellige og se hvilken, der bedst dækker dine behov. Det kan f.eks. være en minimums ydeevne, stor komfort eller mange brugervenlige funktioner og indstillinger.

Vi hjælper dig hellere end gerne på vej, mod skønne resultater.