Græsslåmaskiner på Benzin

FIND BENZIN PLÆNEKLIPPERE HER

Få fingrene i en pålidelige og kraftfulde benzin plæneklipper hos Nørhald Have-Park. Vi har udvalgte plæneklippere i højeste kvalitet, med en robusthed, der sikrer dig gode resultater mange år frem.

BENZINDREVET PLÆNEKLIPPERE

Bliv klar til dagens havearbejde med en moderne benzin plæneklipper. Hos Nørhald Have-Park har vi udvalgt plæneklippere i forskellige prislejer, alle sammen med god effekt og kraftfuld motor. Uanset hvilken du har set dig varm på, er du garanteret en stor ydeevne, der får plænen passet og plejet.

Med en stor klippebredde, kommer du hurtigt rundt på plænen, og du kan efterfølgende, passende sidde og nyde det flotte resultat.

FÅ STYR PÅ HAVENS GRÆSAREALER

Indstillingsmulighederne er mange på vores benzin plæneklippere. Indstil f.eks. selv, hvilken klippehøjde du ønsker græsset skal klippes i. Du får også et komfortabelt styr og ikke mindst forskellige metoder til at håndtere det afskårne græs.

Nogle af vores benzin plæneklippere har nemlig Multi Clip, som finfordeler det afklippede græs, ned i din plæne. Det fungere herefter som gødning, så plænen blot vil stå endnu flottere fremadrettet.