Se vores udvalg af 1000-1499 m2

VI HJÆLPER DIG MED DIN NYE HAVETRAKTOR

Velkommen til siden med vores havetraktorer. En maskine til haven, der blot bliver mere og mere populær. Mange foretrækker en havetraktor, da man rigtig hurtigt kan se resultatet af ens arbejde. Det gælder både private, som har rigtig store græsarealer, men i lige så høj grad, professionelle fagfolk, som skal håndtere mange og store græsplæner.

FORSKELLIGE HAVETRAKTORER

Valget af ny havetraktor, kan måske synes nemt, men der er mange forskellige specifikationer og modeller at vælge imellem. Vi vil gerne gøre dig lidt klogere på nogle af valgmulighederne.

Du ved måske allerede at havetraktorer findes i mange forskellige størrelser og med forskellige kompetencer. Hvis du ønsker fuld mobilitet og manøvredygtighed, bør du rette blikket mod Zero-Turn. Zero-Turn kan nemlig dreje 360 grader rundt om sig selv. Skal du håndtere plæner med mange forhindringer, f.eks. buske, træer, blomsterbede mv. så kunne Zero-Turn være et oplagt valg.

Ønsker du en støjsvag dag i haven, vil det klare valg falde på batteri traktorer. Pga. batteriet er du fri for benzin, og det både støjer og forurener mindre.
Ønsker du frontmonterede klippeaggregat og god bevægelighed, så tag et kig på vores riders. Du får ligeledes god motorkraft og en solid robusthed med et valg af traditionelle havetraktorer.

OVERVEJ DIN BEHOV

Anslå hvad dine behov til din nye havetraktor er. Vil du f.eks. gerne have en rigtig god komfort? Eller er det meget vigtigt for dig, at den kan navigere rundt om alle havens forhindringer? Nogle havetraktorer kan klare det hele og har alt hvad du kunne ønske dig i udstyr.
Det gør selv lange arbejdstimer i haven, let, effektivt og overskueligt. Du vil kunne håndtere store arealer på kort tid.

Vi har nøje udvalgt vores havetraktorer så vi ved og kan stå inde for kvalitet og ydeevne. Det er din perfekte samarbejdspartnere til haven i mange, mange år frem. Såfremt havetraktoren skal serviceres eller repareres, kan du også få det klaret hos Nørhald Have-Park. Vi har et professionelt servicecenter, hvor vi efter alle kunstens regler, får din havetraktor til at stå helt skarp igen.

Har du spørgsmål ift. de forskellige havetraktors funktionalitet eller motorkraft? Så kontakt os hellere end gerne. Vi står klar til at svare på spørgsmål og komme med gode råd og vejledning.