Søg

Find haverobotter til 0-999 m2

ROBOTPLÆNEKLIPPER 500-999 M2

Har du en græsplæne i størrelsen 500-999 m2, så er du kommet til det helt rette sted. På siden finder du forskellige robotplæneklippere, som hver i sær kan klare arealer i denne størrelsesorden. Alle græsplæner er forskellige og der kræves derfor forskellige faktorer og funktionalitet. Læs mere om de forskellige funktionalitet under vores produkter og i nedenstående tekst.

ROBOTPLÆNEKLIPPER 800 M2

Hvis du er på udkig efter en robotplæneklipper, der kan klippe og håndtere en gennemsnitlig parcelhus have, så vil en plæneklipper fra 499 – 999 m2 var det oplagte bud. Hos Nørhald Have-Park har vi robotplæneklippere til forskellige ønsker og behov. Det handler ene og alene om, hvilke behov du har til din græsplæne, herunder også størrelsen på denne.

Hos Nørhald Have Park har vi mange forskellige robotplæneklippere på lager. De har forskellige egenskaber alt efter hvilken have du har. Hælder din have meget eller er der flere skråninger, så findes der også robotplæneklippere der kan håndtere dét.

STORT UDVALG AF ROBOTPLÆNEKLIPPERE

Med en robotplæneklipper, kan du nu slippe for besværet med at skulle slå græs, og i stedet blot læne dig tilbage og nyde din fritid. Helt ubemærket, vil din robotplæneklipper klare arbejdet for dig. Du indstiller selv hvor og hvornår plænen skal klippes, og så sker det i helt fred og ro, med dens kulløse motor. Det kommer du hurtigt til at værdsætte. Og det gør dine naboer helt sikkert også!
Vi servicere og reparere også robotplæneklippere, så den kan holde i mange år fremadrettet. Vi har flere forskellige redskaber til haven, så den kan stå snorlige. Gennemse vores hjemmeside for mange praktiske og spændende produkter, eller besøg vores fysiske butik og se alle vores varer.